hétfő, december 15, 2014

Bemutatás

Sziasztok egy új bloggal jelenkezek ami Hablaty életéről fog szólni.
Ez a blog folyamatos lesz nem úgy, mint a másik és nem fog csalódást okozni nektek. Részben én találom ki részben a filmhez is fog kapcsolódni.
A történet tömör

A történet főszereplője Hablaty Hibbant - sziget leggyatrább vikingje. De ennek a gyáva fiúnak az élete egyik napról a másikra megváltozik. Lelő egy éjfúriát ami az idő múlásával a legjobb barátja lesz  és mellette indul egy sárkányölő kiképzés. Ezen a kiképzésen felhasználja azokat amiket tanult sárkány barátjától. A próbát ő nyeri meg, de nem akarja megölni azt a sárkányt. El akar szökni, de ezt megakadályozza a falu legjobb harcos lánya. A lányt elviszi repülni a sárkányával és közbe meglelik azt a fészket ahol a sárkányok ős idők óta élnek. Amikor vissza érnek arra a helyre ahonnan indultak valakit elfutni láttak. Tudták, hogy baj lesz, hogy elárulják őket. A fiú ezért dönt úgy, hogy sárkány barátjával mégis útra kell és felfedezi a világot. De mielőtt a világ felfedezésére indul legyőzi azt a sárkány amiért portyák vannak a szigeten. Ebből a harcból életben kikerülnek. Innentől kezdi el élni kalandos életét. Sok kalandba részesülnek barátjával, csatákba, örömbe, de a szíve mindig komor marad, mert elhagyta otthonát.Egy nap egy kalandba a lábát elveszíti így egy műlábat készít magának és avval él. Közben Hibbanton az emberek békét kötöttek a sárkányokkal és most ott béke honol. De ott  is megkel vívniuk a csatájukat egy - egy olyan sárkánnyal vagy emberrel aki elakarja pusztítani az otthonukat. 3 év múlva Hablaty vissza kerül a szigetre és ott folytatja kalandos életét. 
De mik történtek vele 3 év alatt? Hogy élte túl egyedül egy sárkánnyal? Az élete még milyen változásokat hoz számára? 

Ez lenne tömören. Ha tetszik ez akkor még sokáig fogom folytatni ezt a blogot.

2 megjegyzés:

Rebeka írta...

Jó lett csak majd egy olvashatóbb betűtípussal írj mert ezt nem tudom elolvasni xD

orsolya vince írta...

rendben köszi

"Nosztalgiáztam"

Visszaolvasgattam a régi komenteket és még most is meghatódok egyes emberek hozzá szólásain. Mikor kis taknyosként neki kezdtem 0 írói ...