péntek, augusztus 21, 2015

Belloooo!!!!

Nem tudom mikor fogom hozni a következő fejezetet, mert vasárnap nyaralni megyek. Igen iskola előtti utolsó héten még kikapcsolódok még. Tehát ahova menni fogok nem igazán leszek nett közelben, de vázlatot írni fogok, hogy ne akkor kelljen kitalálni a történetet. Egy hétig nem fogok jelentkezni, de a blog haladni fog egy füzetben előre. Amint vissza jövök bele kezdek a kövi fejezetbe, mert a mostanit befogom fejezni holnapra, de azutáni csak valamikor a suli kezdetekor lesz. Remélem nem lesz gond, de piheni nekem is kell és hátha megcsap az ihlet szele. Több kaland meg hasonlók.
A holnapi napon jelentkezek valamikor egy új résszel, de legkésőbb vasárnap reggel. Azon az egy héten amíg nem lesz blog ne akadjatok ki nagyon, de mindenkinek kell a pihenés. Nekem még vissza kell szereznem az ihletem, de igyekszek majd megírni a következő részt amikor haza jöttem. Nem ígérek semmit a kövi hét utánra, hogy mikor lesz, de akkor már lesz valamikor. 
További jó nyarat mindenkinek és jó sulizást is ha addig nem jelentkezek. 
Tudom, hogy a kövi rész, de azt minek rontsam el a suli szóval. 
Mindenkit puszilok addig is. 

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jó nyaralást
Várni fogom, fogjuk

Bársony Enikő írta...

Jó nyaralást!! :)

Névtelen írta...

Jó nyaralást !!!! :)

Névtelen írta...

Jó nyaralást!!!!!

"Nosztalgiáztam"

Visszaolvasgattam a régi komenteket és még most is meghatódok egyes emberek hozzá szólásain. Mikor kis taknyosként neki kezdtem 0 írói ...