péntek, július 06, 2018

Infok





A részeket megpróbálom heti 2 alkalommal feltölteni. Úgy gondoltam, hogy az a heti két alkalom kedd és szombat lenne és nem random módon töltögettem fent. Szeretnék egy kis rendszerességet hozni a blog életébe. Most meg teljesen úgy érzem magam, mint 4 évvel ezelőtt mikor belekezdtem az egészbe, hisz végül is újra kezdtem egy másik fejezettel, ami megint meghatározó lesz egy jó ideig nekem és azoknak akik olvassák ezt a blogot. Új és régi olvasóként is. Nagyon remélem, hogy ez a történet is nagyon tetszeni fog nektek és jelezzétek, ha valami nem stimmel, mert azt megköszönném és akkor javítok rajta. Legyen az bármi. 
Képtalálat a következőre: „how to train your dragon 3 hidden world gif”
Ha pedig gondoljátok azokat a bejegyzéseket is folytatom, ahol kifejtem a véleményem vagy elemzek valamit a saját szemszögemből. De erre a ti reagálásotokra is szükségem van és arra is, hogy megírjátok nekem, hogy mit látnátok szívesen. Építő jellegű kritikákat mindig elfogadok. És azért örülök, hogy vannak még olyanok akik szívesen olvassák az irományomat.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Persze hogy olvasom hisz ez a legjobb blog amit olvasok és várni fogom minden nap az új részeket :)

"Nosztalgiáztam"

Visszaolvasgattam a régi komenteket és még most is meghatódok egyes emberek hozzá szólásain. Mikor kis taknyosként neki kezdtem 0 írói ...